sundisp
sports flanders

#SMEEREM

Bescherm je huid. Ook tijdens het sporten

Zonlicht is onmisbaar voor de gezondheid van kind(eren). Ultraviolette straling zorgt immers voor de aanmaak van vitamine D en dus voor de ontwikkeling van een stevig beenderstelsel. Maar de huid van kinderen is nog jong en dus extra gevoelig voor schadelijke UV-stralen.

Maak uw gemeente, stad of sportclub zonveilig dankzij onze #SMEEREM zonnecrème dispensers!

Geleverd met batterijen en 1 liter zonnecrème
customizable sunscreen dispenser
SMEEREM Dispenser

60,00 (excluding VAT)

Sportspecifieke dispenser?

Een stevige staande voet?

We've got your back!

Het is mogelijk om onze #SMEEREM zonnecrème dispensers te personaliseren met een eigen sport design van uw sportfederatie.

Plaats de Sundisp zonnecrème dispenser waar u wilt dankzij onze stevige staande voet.

U kunt zonnecrème bijvullen in een handomdraai.

This may also come in handy

smeerem

De Smeerem campagne 2022

Dit jaar legt Sport Vlaanderen, Gezond Sporten, VUB UZ en Stichting tegen Kanker de focus van de #smeerem-campagne op de UV-index. Mensen weten niet precies wanneer ze zich moeten insmeren of beschermen tegen de zon. De UV-index is hierbij een goede indicatie en geeft het effect van de sterkte van de zonnestraling op de onbeschermde huid weer.

 

Dat getal is dan ook de richtlijn die je moet volgen als je je huid wil beschermen, niet de warmte. Te veel mensen verwarren warmte met de kracht van de zon, terwijl het de stand van de zon is die de kracht van haar stralen bepaalt. Die kracht kan op een koele dag sterker zijn dan op een warme dag.

en_USEnglish